خدمات آسانسور کارگاهی و قیمت آن

خدمات بالابر و آسانسور کارگاهی

 تکنولوژی و ویژگی های برتر آسانسورهای کارگاهی اهرمکو :

  • سیستم فوق پیشرفته گیربکسهای مجهز به شوک گیر (SHOK ABSORBER) که معادل این تکنولوژی را در گیربکسهای محصولات مرسدس و یا اتوموبیلهای هیوندا شاهد هستیم.
  • سرعت 40 m/min که در مقایسه با دیگر محصولات (چینی ، اروپایی، ایرانی) که اکثرا حدود 32 m/min سرعت دارند در هر دقیقه حدودا 2 طبقه بیشتر می پیماید ، که بدان معنی است که سرعت انتقال نفرات و بار بالاتر رفته و راندمان پروزه در سطح بالاتری قرار می گیرد
  • لیمیت سوئیچ های ایمنی دوبل ابتدا و انتهای مسیر
  • الکتروموتورهاي مجهز به ترمز الكترومگنتیک فوق پیشرفته
  •  فنر  مستقربر روی شاسی 
  • پاراشوت ، ايست اضطراري با عمل کرد بسیار دقیق و حساس به سرعت .
  • سینی و دسته موتور ( حاصل تیم طراحی و فنی مهندسی شرکت تولیدی صنعتی اهرمکو ، مختص آسانسور کارگاهی اهرمکو ، که باعث جلوگیری از ویبره و لرزش کابین متحرک گشته و از استهلاک آسانسور کارگاهی می کاهد)
  • ترمز هايی اکترو مگنتیک که به سرعت حساس اند
  • نرده امگا ( درب و محل عبور و مرور نفرات در هر طبقه)
  • حفاظ پیرامون محل استقرار( آپشن بسیار مهم به لحاظ استاندار ایمنی کارگاها) تمامی فولادها  استفده شده در کابین دارای استاندارد CE اروپا و قطعات آرتفاعی دارای سرتیفیکیت کارخانه سازنده (فولاد اسفراین و سپاهان) و همچنین در قسمت لوازم برقی تمامی قطعات TELEMECANIQUE و  SCHNEIDER مورد استفاده قرار گرفته است

***

شرکت تولیدی صنعتی اهرمکو دارنده گواهی کیفیت فنی از شرکت بازرسی و استاندار ایران.

انواع اسانسور کارگاهی اهرمکو در ظرفیت های

HOIST 1000S:

1100 kg  و توان باربرداری اسمی 1500 kg و یا 12 نفر 2 الکتروموتور و گیربکس مجهز به سیستم (SHOCK ABSORBER) و نصب   DRIVE (درایو) در صرت سفارش

آسانسورکارگاهی

HOIST 1500 S :

1800  kg  توان باربرداری اسمی 2250 kg و یا 22 نفر 3 الکترو موتور و گیربکس مجهز به سیستم (SHOCK ABSORBER) و نصب DRIVE (اینورتر) در صورت سفارش

ahromco

HOIST 2500 :

2500 kg ویا 28 نفر 4 عدد الکتروموتور و گیربکس (SHOCK ABSORBER) مجهز به سیستم DRIVE (اینورتر)

آسانسورکارگاهی

آسانسور کارگاهی  به کمک  نیروی محرکه الکتروموتور با برق سه فاز شبکه و توسط درایو(اینورتر) با حرکت آهسته و بدون ضربه در ابتدای حرکت به شکل عمودی روی  نوار دنده هایی که بر روی قطعات ارتفاعی منصوب گشته اند ، حرکت ایمنی را به سر نشینان و کل پروژه ارائه کند.

بالابر کارگاهی

ایمنی و امنیتی که در آسانسورهای کارگاهی موجود است به خاطر بکار گرفتن آنها در مکان های کارگاهی  و نیز دفعات ساعات کاری طولانی است که مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این ها محاسبات و مقاومت مصالح نقش اساسی را در ایمنی آسانسور کارگاهی دارا می باشد. 

در ادامه نگاهی به تجهیزات ایمنی آسانسور کارگاهی اهرمکو داریم:

حفاظ پیرامون آسانسور کارگاهی اهرمکو:

در اطراف محل قرار گیری  آسانسور کارگاهی حفاظی قرار داده شده است که می تواند محدوده استقرار  آسانسور کارگاهی را تعیین نماید. به عبارتی  تعیین کننده  محل آسانسور کارگاهی در ایستگاه اول  است . این حفاظ باعث می شود که افراد و یا ابزارآلات اضافی وارد محوطه آسانسور کارگاهی نشود وبه هنگام پایین امدن آسانسور کارگاهی با افراد و یا مصالح که ممکن است در صورت نبود حفاظ پیرامون به آن محوطه وارد شوند برخورد نکند . در بسیاری از محصولات داخلی و خارجی شاهد نبود چنین اپشن مهمی به لحاظ ایمنی هستیم که خسارات جبران ناشدنی را پدید می آورد.

نرده امگا

این نرده به این منظور در ساخت  آسانسور کارگاهی  به کار رفته تا محل رفت و آمد و حمل مصالح و بار را در هر ایستگاه  مشخص کند. که بوسیله سیستم آرام بند هنگام حرکت بسته است. نرده امگا می تواند در زمانی که آسانسور کارگاهی در حال حرکت است مسیر ورود خروج بار و یا افراد را مسدود نماید و از سقوط افراد به پرتگاه جلوگیری نماید .

لیمیت سوئیچهای ایمنی دوبل :

در  اول و آخر مسیر  حرکت آسانسور کارگاهی   لیمیت سوئیچ های ایمنی را قرار داده که می تواند انتها و ابتدای مسیر را مشخص و از  هر نوع برخورد در لبتدا و انتهای مسیر  جلوگیری نماید در اسانسور کارگاهی اهرمکو این لیمیت سوِییچها دوبل می باشد به طوری که به هر دلیلی اولی عمل نکرد بالا فاصله دومی وارد عمل گردد.

آسانسورکارگاهی

محدودکننده آخر مسیر ( کلگی)

چنانچه از این قطعه استفاده نگردد می تواند منجر به خروج آسانسور کارگاهی از آخرین قطعه ارتفاعی گردد و آسانسور ازانتهای مسیر در بالا خارج گردد . این قطعه  مکانیکی می باشند که قادر به متوقف کردن آسانسور در انتهای مسیر می گردد.

آسانسور کارگاهی همچنین از نظر صرفه جویی در زمان و همچنین کنترل پروژه انتخاب بسیار مناسبی است که قادر است  در زمان بسیار کوتاهی به جابه جا کردن مهندسین و کلا نیروی کار انسانی و ابزارآلات و مصالح به بالاترین نقاط بپردازد. بدلیل اینکه آسانسورهای کارگاهی از لحاظ ارتفاع فاقد هرگونه محدودیتی میباشند. کاربرد آسانسورهای کارگاهی اغلب در ساخت و ساز های صنایع مختلف است. اسانسور کارگاهی اهرمکو  سریع ترین آسانسور های کارگاهی کشور با 39 m/min .

آسانسورکارگاهی

قیمت آسانسورکارگاهی

آسانسورکارگاهی امروزه در بسیاری از کارخانه ها و کارگاه ها ساختمانی بکار گرفته میشوند.  آسانسورهای کارگاهی اغلب در جاهایی استفاده میشود که در ارتفاعات بالا به انتقال و استفاده از مصالح و ابزار آلات و نیروی کار انسانی احتیاج باشد. آسانسور کارگاهی از اتلاف وقت مهندسین و کارکنان اجرایی جلوگیری می نماید و از کاربرد آسانسور کارگاهی میتوان به مواردی از قبیل پتروشیمی، سدها، سکوی نفت و همچنین پالایشگاه ها و ... اشاره نمود. بهره بردن از آسانسورهای کارگاهی ، به تسریع کار در این کارگاه ها و کارخانجات نیز کمک چشمگیری می نماید. آسانسورهای کارگاهی از لحاظ عملکردی مشابه آسانسور های معمولی عمل می کنند  در حالی که از جهات ایمن بودن، ظاهر و نیز میزان ظرفیتی که دارد کاملا متفاوت است ، از مزایای آسانسور کارگاهی اهرمکو  میتوان به حداقل بودن خرابی ها و توقف کار به دلیل نقص فنی  اشاره کرد و نیز اهرمکو در روند ساخت اسانسور کارگاهی از مرغوب ترین نوع مواد و متریال و مکانیزمهای منحصر بفرد استفاده می نماید که بدین خاطر می توان به متریال دنده ماردون یا پیچ ارشمیدوس گیربکس ساخت شرکت نولیدی صنعتی اهرمکو با کد فنی VCN 150 و یا چرخ حلزون از جنس تمام فسفر برنز که به مراتب در سطح بالاتری حتی از رقبای اروپایی قرار دارد  که صفر تا صد آن توسط گروه فنی مهندسی اهرمکو درکشور عزیزمان ایران ساخته می شود که مایه سربلندی و افتخار ماست و به پشتوانه همین کیفیت آسانسور کارگاهی اهرمکو با 36 ماه گارانتی تمامی قطعات دستگاه در اختیار پروزه های ساختمانی در سراسر کشور قرار دارد.

امنیت آسانسور کارگاهی

در مکان هایی که ساختمان سازی های مرتفع صورت میگیرد، دستگاهی که بیشترین کاربرد را دارا میباشد نیز آسانسور کارگاهی است. آسانسور کارگاهی  به کمک  نیروی الکتروموتور به حرکت در می آید و ارتفاع  این آسانسور ها با در نظر گرفتن ارتفاع ساختمان تنظیم گشته که این ارتفاع درمحصولات عادی شرکت اهرمکو تا 140 متر هم مشاهده گردیده است .  نکته حائز اهمیت دیگری که در ساخت و طراحی  و محاسبات به لحاظ ایمنی قابل توجه می باشد مقاومت سازه کابین و همینطور اتصالات آن به قطعات ارتفاعی است برای نمونه توان بار برداری  HOIST 1500S  بصورت عملی  1800 kg می باشد و  اما کابین و اتصالات آن  تا حدود 2.5 تن رامی توانند تحمل کنند .

اسانسور کارگاهی

این آسانسور ها وظیفه حمل بارهای بسیار سنگین و یا تعداد افراد  زیاد را به بالاترین نقاط به عهده دارند . ایمنی آسانسور کارگاهی مهم ترین امری است که در ابتدای کار با آن باید در نظر بگیریم. در ساخت آسانسور کارگاهی معمولا تمامی موارد ایمنی در نظر گرفته شده است.

بمنظور برقراری ایمنی آسانسور کارگاهی در ساخت بایستی از تجهیزات و وسایلی استفاده گردد. استفاده از تجهیزات در ایمن بودن آسانسورهای کارگاهی موثر واقع میگردد. به صورتی که چنانچه  این موارد رعایت نگردد احتمال بروز خطرات احتمالی افزایش میابد. ما در اینجا این تجهیزات را برای شما شرح خواهیم داد.

حفاظ پیرامون محل اسقرار : این حفاظ در واقع موظف به مجزا نمودن محل اسقرار آسانسور کارگاهی  از محیط کارگاه میباشد که درصورت عدم وجود این حفاظ پیرامون بارها مشاهده گردیده شده که نفرات و یا آهن الات وارد منطقه استقرار اسانسور کارگاهی شده و هنگام پایین آمدن کابین اسانسور کارگاهی با انها برخورد کرده و خسارات جبران نشدنی ای را به کارگاه و همینطور مسئولین پروژه وارد کرده است. آسانسور کارگاهی اهرمکو مجهز به این آپشن ایمنی  می باشد ، اما متاسفانه اکثر آسانسور های کارگاهی ایرانی و بعضا وارداتی به دلیل ارزان تمام شدن ساخت دستگاه این اپشن را حذف می کنند.

نرده امگا: درب کنترل کننده عبور م مرور نفرات و بار که باید در هر طبقه نصب شود و از سقوط افراد به پرتگاه جلوگیری می کند آسانسور کارگاهی اهرمکو مجهز به این آپشن ایمنی  می باشد ، اما متاسفانه اکثر آسانسور های کارگاهی ایرانی و بعضا وارداتی به دلیل ارزان تمام شدن ساخت دستگاه این اپشن را حذف می کنند.

لیمیت سوئیچ های ایمنی : به عنوان ابزاری روی در آسانسور کارگاهی منصوب گردیده  تا محدوده حرکت آسانسور کارگاهی را در بالا و پایین تعیین نماید یا به عبارتی دیگر میتوان گفت که نوعی محدود کننده مسیر محسوب میشود که هر جایی که تنظیم شده باشد منجر به متوقف شدن آسانسور میگردد.

آسانسور کارگاهی

کلگی  و یا ایست مکانیکی

 از دیگر قطعاتی که در ایمنی آسانسور کارگاهی نیاز میباشد  کلگی است به طوری که  ان را در آخر مسیر به سمت بالا، منصوب میگردانند. این قطعه زمانی بکار می آید که  لیمیت سوییچ های ایمنی کار نکند که در چنین شرایطی از خروج کابین آسانسور کارگاهی در انتهای مسیر به سمت  بالا جلوگیری می نماید. این قطعه های مکانیکی در حقیقت یک نوع نگهدارنده محسوب میشود که  ایمنی آسانسورکارگاهی را افزایش داده و در مواقع  اضطرار  اسانسور کارگاهی را به حالت سکون در می آورد.

اسانسور کارگاهی
امتیاز دهید
  • تازیانی
  • 1401/11/11

سلام. وقت بخیر. یه سوال دارم از حضورتون. استفاده از پکیج در اسانسور کارگاهی ضروریه؟

  • مدیر
  • 1401/11/11

سلام. آسانسورهای کارگاهی پکیج دارای قطعات بسیار محکم و با کیفیتی میباشند اما اگر از آسانسورهای کارگاهی پکیج استفاده نمیکنید باید قطعاتی که در آسانسور استفاده میکنیداز کیفیت بالا و دوام زیادی برخوردار باشد و این کار بعث طولانی شدن عمر دستگاه شما میشود

  • سعادتی
  • 1401/12/08

سلام. نرده ی امگا در اسانسور کارگاهی چه کاربردی دارد؟

  • مدیر سایت
  • 1401/12/08

سلام. نرده امگا می تواند در زمانی که آسانسور کارگاهی در حال حرکت است مسیر ورود خروج بار و یا افراد را مسدود نماید و از سقوط افراد به پرتگاه جلوگیری نماید

نظرات و پیشنهادات

Top